Mangoisa kanapasta
Hunajamarinoiduista fileesuikaleista loihdit nopeasti herkullisen broileripastan, eksoottisella säväyksellä. Helppo resepti sopii hyvin omaan makuun muunneltavaksi.
3–4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
Tuoretta inkivääriä maun mukaan
1 pieni keltainen paprika
1 pieni punainen paprika
1/2 mango kuutioituna
Muutama kevätsipulin varsi
(2 dl ruokakermaa)
Cashewpähkinöitä
Simpukkapastaa
Resepti
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuullota pannulla tilkassa öljyä raastettu inkivääri, kevätsipuleiden valkoinen osa silputtuna ja suikaloidut paprikat. Sekoittele ja anna kasvisten pehmetä hiukan. Lisää fileesuikaleet sekaan ja jatka sekoittelua kunnes kana on kypsää. Jos haluat pastasta kermaisen, lisää tässä vaiheessa kerma ja anna hautua muutaman minuutin. Lisää lopuksi mukaan mangokuutiot ja tarjoile kastike välittömästi pastan kanssa. Viimeistele kevätsipulin varsilla ja pähkinöillä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen