Marsala-kana
Nopea, kermainen ja herkullinen. Marsala, makea ja aromikas italialainen jälkiruokaviini sopii erinomaisesti myös kastikkeisiin. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
100 g voita
jauhoja
1,5 dl Marsala-viiniä
1 rasia herkkusieniä
1 dl kuohukermaa
mustapippuria myllystä
8 tuoretta herkkusientä viipaloituna
Resepti
Aseta filee yksi kerrallaan talouskelmun väliin. Nuiji kaulimella viiden millimetrin paksuiseksi levyksi.
Sulata voi pannulla. Jauhota nuijitut kananpojan fileet joka puolelta ja paista kuumassa voissa molemmin puolin noin 2-3 minuuttia, eikä yhtään kauempaa. Laita fileet lautaselle odottelemaan. Lisää pannulle herkkusienet ja ruskista.
Kaada suurin osa voista pois, lisää lämpöä ja kaada Marsala pannulle. Hauduttele neste puoleen alkuperäisestä ja lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broilerin fileet ja herkkusienet pannulle. Kypsyttele vielä minuutin tai kaksi. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoa raikkaan salaatin ja riisin kera.
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen