Marsala-kana Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Marsala-kana

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Nopea, kermainen ja herkullinen. Marsala, makea ja aromikas italialainen jälkiruokaviini sopii erinomaisesti myös kastikkeisiin. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g

100 g voita
jauhoja
1,5 dl Marsala-viiniä
1 rasia herkkusieniä
1 dl kuohukermaa
mustapippuria myllystä
8 tuoretta herkkusientä viipaloituna


Resepti

Aseta filee yksi kerrallaan talouskelmun väliin. Nuiji kaulimella viiden millimetrin paksuiseksi levyksi.

Sulata voi pannulla. Jauhota nuijitut kananpojan fileet joka puolelta ja paista kuumassa voissa molemmin puolin noin 2-3 minuuttia, eikä yhtään kauempaa. Laita fileet lautaselle odottelemaan. Lisää pannulle herkkusienet ja ruskista.

Kaada suurin osa voista pois, lisää lämpöä ja kaada Marsala pannulle. Hauduttele neste puoleen alkuperäisestä ja lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broilerin fileet ja herkkusienet pannulle. Kypsyttele vielä minuutin tai kaksi. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tarjoa raikkaan salaatin ja riisin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen