Maukas kanakastike paahdetuilla manteleilla
Kariniemen Kananpojan fileesuikaleista saat muutaman yksinkertaisen raaka-aineen avulla valmistettua maukkaan broilerikastikkeen, joka maistuu varmasti koko perheelle! Manteleiden tilalla voit kokeilla pähkinöitä.
4-5 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
tilkka öljyä paistamiseen
½ purjosipuli
200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1-2 dl appelsiinimehua
n. 100 g kokonaisia kuorittuja manteleita
kourallinen lehtipersiljaa
Resepti
Paista fileesuikaleet kypsiksi kuumalla pannulla. Pese ja suikaloi purjosipuli. Lisää purjosipuli pannulle ja sekoita. Lisää sen jälkeen tuorejuusto ja sekoita se muiden ainesten joukkoon hellästi hämmentäen. Juuston sulamisessa kestää hetki. Se on aluksi hieman klimppistä, mutta sulaa kyllä nopeasti. Sillä aikaa kun kastike hautuu hieman, paahda mantelit kuivalla pannulla kunnes saavat kauniin kullanruskean värin. Tarkista kastikkeen maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Jos haluat kastikkeesta valuvampaa, lisää appelsiinimehua maun mukaan. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen