Maukas kanapaella
Paella on oleellinen osa espanjalaista ruokapöytää. Se on ruokalaji, jota on helppo tehdä myös isolle porukalle. Säätele broileripaellan tulisuutta vaihtelemalla chilin määrää.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
100 g chorizo-makkaraa
200 g mustekalarenkaita
koristeluun kuorellisia sinisimpukoita (kypsiä)
koristeluun kuorellisia jättiravun pyrstöjä (kypsiä)
1 sipuli
2 paprikaa
5 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
ruukku persiljaa
4 dl riisiä
2 dl valkoviiniä
½ - 1 l kanalientä
ripaus sahramia
Resepti
Ruskista Kananpojan Paistisuikaleet oliiviöljyssä pannulla. Suikaloi tai kuutioi chorizo, sipuli, valkosipuli ja paprika ja lisää ne pannulle. Kuullota aineksia hetki. Lisää pannulle riisi ja kuullota sitäkin hetki. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin koko ajan sekoitellen. Lisää kanaliemi ja keitä seosta, kunnes riisi on kypsää. Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna persilja. Lisää kesäkurpitsat, persilja sekä mustekala ja katkaravut paellan joukkoon. Kuumenna seos uudelleen ja tarkista vielä lopuksi suolan määrä. Tarjoile paella vaikka suoraan pannusta.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen