Maukas kanapihvi ja muhennetuja porkkanoita

Maukas kanapihvi ja muhennetuja porkkanoita

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tässä on helppo broileriruoka, joka sopii kaikkiin päiviin ja maistuu lapsillekin! Valmista Minuuttipihvin ja porkkanamuusin kylkeen vielä terveellinen salaatti.

20 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g

öljyä paistamiseen
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua juustokuminaa
½ tl chilijauhetta
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä

Porkkanamuhennos:
vettä
suolaa
3 isoa porkkanaa kuutioina
25 g voita
½ dl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
1 tl viherpippureita


Resepti

Aloita porkkanamuhennoksesta. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Keitä porkkanakuutiot suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi sen jälkeen pois.

Sulata voi kasarissa. Sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot. Kaada mukaan kuumennettu maito ja hämmennä, kunnes kastike sakenee. Mausta seos suolalla. Lisää porkkanakuutiot kasariin ja kuumenna. Murskaa mukaan vielä viherpippurit.

Sekoita broilerin mausteet yhteen ja ripottele seos Minuuttipihvien pinnalle. Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan Minuuttipihvit kuumalla pannulla  noin kaksi minuutta per puoli. Tarjoa Minuuttipihvit porkkanamuhennoksen kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen