Maukas kanapihvi ja muhennetuja porkkanoita
Tässä on helppo broileriruoka, joka sopii kaikkiin päiviin ja maistuu lapsillekin! Valmista Minuuttipihvin ja porkkanamuusin kylkeen vielä terveellinen salaatti.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
öljyä paistamiseen
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua juustokuminaa
½ tl chilijauhetta
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Porkkanamuhennos:
vettä
suolaa
3 isoa porkkanaa kuutioina
25 g voita
½ dl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
1 tl viherpippureita
Resepti
Aloita porkkanamuhennoksesta. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Keitä porkkanakuutiot suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi sen jälkeen pois.
Sulata voi kasarissa. Sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot. Kaada mukaan kuumennettu maito ja hämmennä, kunnes kastike sakenee. Mausta seos suolalla. Lisää porkkanakuutiot kasariin ja kuumenna. Murskaa mukaan vielä viherpippurit.
Sekoita broilerin mausteet yhteen ja ripottele seos Minuuttipihvien pinnalle. Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan Minuuttipihvit kuumalla pannulla noin kaksi minuutta per puoli. Tarjoa Minuuttipihvit porkkanamuhennoksen kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen