Mehevät Lindströminpihvit

Mehevät Lindströminpihvit
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Lindströminpihvit ovat lähtöisin Ruotsista. Punajuuresta broileripihvit saavat makua, väriä ja mehukkuutta. Käytä niiden valmistuksessa kanajauhelihaa, jolloin saat niistä vieläkin kevyempiä.

60 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

1 dl couscousia tai korppujauhoja
1 dl ruokakermaa 
½ dl etikkapunajuurien lientä 
2 punasipulia pieninä kuutioina 
100 g etikkapunajuuria raastettuna
2 kananmunaa 
1 rkl tuoretta timjamia 
2 tl kaprismarjoja hienonnettuna 
1 tl suolaa 
mustapippuria myllystä 
rypsiöljyä paistamiseen


Resepti

Sekoita couscous tai korppujauhot kerman ja punajuuriliemen kanssa ja anna turvota viisi minuuttia. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin tekeytymään tunnin ajaksi. Muotoile massasta pihvejä ja paista pannulla tilkassa rypsiöljyä 3 - 4 min per puoli. Käännä pihvit varoen, sillä Lindströminpihvit ovat tavallisia jauhelihapihvejä pehmeämpiä ja hajoavat helpommin. Tarjoile pihvit esimerkiksi perunamuusin kera.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia