Mehevät Lindströminpihvit
Lindströminpihvit ovat lähtöisin Ruotsista. Punajuuresta broileripihvit saavat makua, väriä ja mehukkuutta. Käytä niiden valmistuksessa kanajauhelihaa, jolloin saat niistä vieläkin kevyempiä.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 dl couscousia tai korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
½ dl etikkapunajuurien lientä
2 punasipulia pieninä kuutioina
100 g etikkapunajuuria raastettuna
2 kananmunaa
1 rkl tuoretta timjamia
2 tl kaprismarjoja hienonnettuna
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
rypsiöljyä paistamiseen
Resepti
Sekoita couscous tai korppujauhot kerman ja punajuuriliemen kanssa ja anna turvota viisi minuuttia. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin tekeytymään tunnin ajaksi. Muotoile massasta pihvejä ja paista pannulla tilkassa rypsiöljyä 3 - 4 min per puoli. Käännä pihvit varoen, sillä Lindströminpihvit ovat tavallisia jauhelihapihvejä pehmeämpiä ja hajoavat helpommin. Tarjoile pihvit esimerkiksi perunamuusin kera.
Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia