Meksikolainen grillikanasalaatti

Meksikolainen grillikanasalaatti

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämän salaatin ja kastikkeen voit esivalmistella vaikka kotona ja suunnata eväät repussa retkipaikalle lounaalle. Kariniemen Kananpoika vain retkipaikalla grilliin ja ruoka on lähestulkoon valmis! Mikäli retkipaikalla on myös muita eväsretkeläisiä, ei kateellisilta katseilta voi välttyä.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike Hedelmäinen Guajillo-chili 600 g

150 g purkkimaissia
1 punasipuli
5 kpl esikeitettyjä perunoita
3 kpl San Marzano -tomaatteja
2 kpl sydänsalaatteja

Kastike:

1 dl majoneesia
½ dl kreikkalaista jogurttia
2 anjovista
1 tl Worcestershire-kastiketta
2 valkosipulinkynttä
1 tl Dijon-sinappia
½ dl hienoksi raastettua parmesaania
rouhittua mustapippuria


Resepti

Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua kylmässä ruokailuun asti.

Grillaa paistileikkeitä kuumassa grillissä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Grillaa neulapavut kauniin värisiksi.

Valuta maissi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Viipaloi tomaatit. Pese ja revi salaatti suupaloiksi. Viipaloi vetäytynyt ja hieman jäähtynyt kana. Sekoita salaatti, pavut, maissit, punasipuli, tomaatit ja kana laakeassa astiassa. Lisää joukkoon kastiketta maun mukaan ja sekoita kevyesti.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon