Meksikolainen kanasalaatti
Vikkelääkin vikkelämpi meksikolainen kanasalaatti valmistuu valmiiksi kypsistä Kananpojan Fajitas suikaleista. Käytä suikaleet kylminä tai nopeasti pannun kautta. ¡Vamos!
2-3 annosta
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitas suikale 200 g
1 pieni ruukku salaattia esim. romaine
1 pieni punasipuli
kourallinen kirsikkatomaatteja
5 cm pätkä kurkkua
1 avokado
½ ruukkua korianteria
kourallinen nachoja
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Yrttikastike:
½ ruukkua korianteria
½ ruukkua basilikaa
2 rkl pinjansiemeniä
2 dl rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
maissilastuja
Resepti
Yhdistä kaikki salaatinkastikkeen ainekset kulhossa. Surauta kastike sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua puolisen tuntia.
Viipaloi tomaatit ja punasipuli ja levitä ne laakealle lautaselle. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Kuori ja viipaloi avokado. Viipaloi kurkku ja revi salaatti suupaloiksi. Yhdistä salaatti, puoli ruukkua korianteria, tomaatti, punasipuli ja kurkku kulhossa. Sekoita joukkoon salaatinkastike. Paista kanasuikaleet pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Voit halutessasi myös käyttää kanan kylmänä. Kokoa salaatti ja tarjoa maissilastujen kera.