Nopea kanaa Kung Pao

Nopea kanaa Kung Pao

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kung Pao on varmasti tuttu ruokalaji kaikille kiinalaisen ruoan ystäville. Tässä versiossa mennään sieltä missä aita on matalimmillaan (paitsi maussa), joten se sopii mainiosti myös arkiruoaksi.

30 min

2-3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale 200 g

2 valkosipulin kynttä
2 kevätsipulin vartta
1 dl vähäsuolaista soijaa
2 rkl riisiviinietikkaa
½ dl suolapähkinöitä
½ tl setsuaninpippuria murskattuna
1 ruukku korianteria
rypsiöljyä

Lisäksi:

pitkäjyväistä riisiä


Resepti

Viipaloi kevätsipuli ja valkosipulin kynnet. Silppua korianteri.

Paista kanasuikaleet nopeasti kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä. Lisää pannulle viipaloitu valkosipuli ja setsuaninpippuri. Kun valkosipuli alkaa pehmenemään, lisää mukaan riisiviinietikka ja soija. Kiehauta ja laske lämpöä. Sekoita lopuksi mukaan hienonnettu kevätsipuli, korianteria ja suolapähkinät.

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa Kung Paon lisukkeena.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon