Nopea kanapannu
Jäikö edelliseltä aterialta keitettyjä perunoita? Pyöräytä niistä herkullinen broileriruoka nopeasti muurikassa. Katso myös #kananiksi: Näin kokkaat kanaa muurikassa
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
rypsiöljyä
n. 300 g kypsiä varhaisperunoita lohkottuna
n. 300 g grillistä jääneitä ja paloiteltuja kasviksia, esimerkiksi paprikaa, kesäsipulia, parsaa ja herkkusieniä
150 g maustettua tuorejuustoa, esim. mustapippuri
2 sipulinvartta hienonnettuna
Resepti
Kuumenna öljy muurikassa ja ruskista fileesuikaleet.
Nosta suikaleet pannun reunoille odottelemaan ja ruskista myös perunalohkot öljyn kera. Lisää joukkoon kasvikset ja anna niiden kuumentua.
Sekoita joukkoon tuorejuusto ja fileesuikaleet pannun reunoilta. Viimeistele sipulinvarsilla ja nauti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen