Nopea kanawokki
Terveellinen kanawok valmistuu helposti vain viidessätoista minuutissa. Pyöräytä broilerin kanssa pannulla tai muurikassa kesän kasviksia ja herkuttele!
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
1 punainen paprika
½ kesäkurpitsa
½ varhaiskaali
1-2 porkkanaa koosta riippuen
1-2 valkosipulinkynttä
2 purjosipulia
2 rkl soijakastiketta
2 rkl öljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kanan paistuessa kuutioi paprika, silppua purjosipulit varsineen ja varhaiskaali sekä hienonna valkosipulinkynnet. Lisää ainekset pannulle kanojen kypsyttyä. Kuori porkkanat. Leikkaa niistä ja kesäkurpitsasta leveitä suikaleita juustohöylällä tai kuorimaveitsellä. Viipaloi jäljelle jäävä sisus poikittain. Lisää porkkana ja kesäkurpitsa pannulle. Kääntele wokkia hetki kovalla lämmöllä ja mausta sitten vielä soijakastikkeella. Nauti herkullisesta kanawokista.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen