Nopeat kananpojan pihvit, punajuurihummusta ja lehtikaalia

Nopeat kananpojan pihvit, punajuurihummusta ja lehtikaalia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Minuuttipihvi® on mitä mainiointa arkiruoanlaittoon, mutta taipuu myös juhlavampaankin muotoon. Välimerellistä twistiä ruokaan tuo punajuurihummus ja rapea lehtikaali.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g

1 pnt lehtikaalia
suolaa
rypsiöljyä ja voita paistamiseen
laadukasta oliiviöljyä tarjoiluun

Punajuurihummus:

1 tlk kikherneitä
1 rkl tahinia
2 rkl sitruunamehua
2 rkl rypsiöljyä
1 punajuuri, kypsennettynä
1 valkosipulin kynsi
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Valuta kikherneet ja huuhtele ne huolellisesti. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi massaksi. Voit myös soseuttaa hummuksen sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Kuumenna nokare voita ja tilkka rypsiöljyä pannulla. Paista lehtikaalin lehdet rapeaksi molemmin puolin. Mausta suolalla ja laita valumaan talouspaperin päälle. Paista minuuttipihvit kypsiksi noin 3 minuuttia per puoli.

Tarjoa minuuttipihvit punajuurihummuksen, rapean lehtikaalin sekä laadukkaan oliiviöljyn kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon