One Pot -valkosipulikanaa
Kokonaisaika: 50 min
                                Kypsennysaika: 45 min
                                Työaika: 5 min
                            Valmistusohje
- Kuumenna uuni 225-asteeseen.
 - Ota minuuttipihvit huoneenlämpöön raaka-aineiden esivalmistelun ajaksi.
 - Kuori ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi. Kuori salottisipulit. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
 - Mittaa kanaliemi, kerma ja valkoviini valurautapataan. Kuumenna liemi liedellä kiehuvaksi. Lisää perunat, sipulit, kaprikset ja hienonnettu timjami.
 - Lisää pataan reilusti kokonaisia, kuorittuja valkosipulinkynsiä. Jos haluat ruoasta tuhdisti valkosipulinmakuisen voit lisätä valkosipulinkynsiä vielä lisää. Nosta pataan Minuuttipihvit.
 - Kypsennä uunissa 30 minuuttia. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat pehmeiltä ja kypsiltä.
 - Valuta valmiin ruoan päälle seesaminsiemenöljyä. Tarjoa lisäksi rapeaa maalaisleipää.