Paahdettua kananpoikaa ja kermaan muhennettua pinaattia
Kermaan muhennettu pinaatti on täydellinen pari Kariniemen Kananpojan Hunaja-curry Minuuttipihvi® -fileille, ja muissa lisukkeissa vain taivas on rajana. Tarjoa Minuuttipihvit kauden kasvisten kera tai sekoita muhennettu pinaatti keitettyyn pastaan ja oivallinen pasta-ateria on valmis.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi hunaja-curry 370 g
1 pkt / 100 g pinaattia
3 dl kuohukermaa
1 tl karkeaa Dijon-sinappia
1 tl korianterin siemeniä murskattuna
1 rkl voita
½ tl currya
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä
Resepti
Sulata voi pannulla tai kasarissa. Lisää pannulle pinaatti ja sekoittele, kunnes pinaatti on kutistunut puoleen. Lisää mukaan Dijon, korianterin siemenet, curry ja kerma. Anna kiehua, kunnes seos on muhennosmainen. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Pyyhi ylimääräinen marinadi Minuuttipihvien pinnasta ja paista molemmin puolin pienessä määrässä rypsiöljyä noin 6 minuuttia. Tarjoa Minuuttipihvit muhennetun pinaatin ja esimerkiksi paistettujen kauden vihannesten kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon