Pad Thai kanalla
Pad Thai on helppo ja nopea arkiruoka. Vaihtele kasviksia oman maun mukaan ja nauti herkullisesta itämaisesta nuudeliateriasta.
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
1-1½ l kiehuvaa vettä
125 g riisinuudeleita
2 rkl maapähkinä- tai rypsiöljyä
½ punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
½-1 nippu kevätsipulia tai ½ pieni purjosipuli
50-75 g sokeriherneenpalkoja tai pavunituja
2 munaa
2 rkl kalakastiketta tai maun mukaan
Lisäksi:
tuoretta korianteria tai minttua
chilikastiketta
Resepti
Kiehauta vesi ja ota pois liedeltä. Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja valuta neste pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
Kuumenna maapähkinä- tai rypsiöljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää hienonnettu chilipaprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet käännellen joukkoon.
Hienonna kevätsipuli tai halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle yhdessä kokonaisten tai suikaloitujen sokeriherneenpalkojen kanssa. Kääntele hetki. Lisää riisinuudelit pannulle. Riko joukkoon munat ja anna hyytyä. Sekoita tämän jälkeen ainekset sekaisin. Mausta kalakastikkeella.
Tarjoa tuoreen korianterin tai mintun ja chilikastikkeen kanssa.
Nauti heti!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon