Paistettua kalkkunaa ja raakamakkara-pinaattimuhennosta

Paistettua kalkkunaa ja raakamakkara-pinaattimuhennosta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Oijoi, nyt on herkkua. Kariniemen kalkkunan fileepihvi ja raakamakkara-pinaattimuhennos nostattaa veden kielelle jo reseptiä lukiessa. Kalkkunan ja raakamakkaran pyhä liitto viimeistellään dijonsinapilla ja kermalla. Slurps!

45 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu 400 g

1 pkt HK Livornon Luigi -raakamakkaraa
½ l kanalientä
2 dl ruokakermaa
1 rkl karkeaa dijonsinappia
1 rasia pinaattia
rypsiöljyä
suolaa maun mukaan
rouhittua mustapippuria


Resepti

Paista fileepihvit pienessä määrässä rypsiöljyä. Nosta lihat uunivuokaan ja kypsennä 160 asteessa kunnes sisälämpö on 70 astetta.
Viillä raakamakkarat auki pituussuuntaan, poista kuori ja ruskista makkaramassa paistinpannulla jauhelihan tapaan. Jätä liha karkean reiluksi paloiksi. Lisää joukkoon pinaatti ja kuullota kunnes pinaatti pehmenee. Lisää joukkoon kanaliemi, kerma sekä sinappi. Anna kiehahtaa sakeaksi muhennokseksi. Annostele makkara-pinaattimuhennos paistileikkeiden päälle.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon