Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä
Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.
1-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g
240 g linguinia
6 valkosipulin kynttä raastettuna
1 dl tomaattivinegretteä, esim Rajamäen
1 dl parmesaania raastettuna
1/2 - 1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Keitä linguinit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa raastettu tai hienonnettu valkosipuli kevyesti paistinpannulla 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä, älä polta. Sekoita mukaan keitetty ja valutettu pasta sekä tomaattivinegrette ja loppu oliiviöljy.
Paista pastan kiehuessa kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Tarjoa rintafileet valkosipulipastan ja raastetun parmesaanin kera.