Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä

Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.

30 min

1-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami 590 g

240 g linguinia
6 valkosipulin kynttä raastettuna
1 dl tomaattivinegretteä, esim Rajamäen
1 dl parmesaania raastettuna
1/2 - 1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Keitä linguinit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa raastettu tai hienonnettu valkosipuli kevyesti paistinpannulla 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä, älä polta. Sekoita mukaan keitetty ja valutettu pasta sekä tomaattivinegrette ja loppu oliiviöljy.
Paista pastan kiehuessa kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa rintafileet valkosipulipastan ja raastetun parmesaanin kera.