Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä

Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen annospakkaus on aivan tavattoman kätevä.
Yksittäinpakatuista Kananpojan fileistä kokkaat aina sopivan määrän. Lisäksi säästät luontoa uuden pakkauksen ansiosta, koska siinä on käytetty 26% vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa.

30 min

1-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton 4 x 150 g

240 g linguinia
6 valkosipulin kynttä raastettuna
1 dl tomaattivinegretteä, esim Rajamäen
1 dl parmesaania raastettuna
1/2 - 1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Keitä linguinit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa raastettu tai hienonnettu valkosipuli kevyesti paistinpannulla 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä, älä polta. Sekoita mukaan keitetty ja valutettu pasta sekä tomaattivinegrette ja loppu oliiviöljy.
Paista pastan kiehuessa kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa rintafileet valkosipulipastan ja raastetun parmesaanin kera.

Kokkimme muut mutkattomat annospakkausreseptit:
Yhdelle, neljälle tai neljä yhdelle! Tavattoman kätevä annospakkaus.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.