Papaija-sitruuna sisäfileet ja Kaalisalaatti Som Tam

Papaija-sitruuna sisäfileet ja Kaalisalaatti Som Tam

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kanan sisäfileet ovat nopeaa ja maistuvaa grillattavaa. Kesän rennosti ottavan tiristäjän pelastus siis! Raikas Som Tam -kaalisalaatti taas antaa potkua annokseen.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g

400g varhaiskaalia tai valkokaalia suikaleina
100g vihreitä papuja n. 3 cm paloina
2 porkkanaa suikaleina
1-2 punaista chiliä renkaina tai rouheaksi pilkottuna
1dl paahdettuja maapähkinöitä rouhittuna
1 ruukku tai puntti korianteria hienonnettuna

 

Kastike:

3rkl kalakastiketta
3rkl sokeria
3rkl limenmehua


Resepti

Sekoita kastikkeen aineksia keskenään, kunnes sokeri on liuennut. Sekoita valmis kastike kasvisten joukkoon ja anna tekeytyä jääkaapissa grillaamisen ajan. Grillaa sisäfileet kuumassa grillissä, n. 2 min per puoli. Lisää pähkinät ja korianteri salaatin joukkoon juuri ennen tarjoamista ja nauti grillattujen sisäfileiden kanssa.

 Vinkki: Voit pujottaa sisäfileet vartaisiin, jolloin niitä on helppo käännellä grillissä.

  • Gluteeniton Gluteeniton