Papaija-sitruuna sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

Papaija-sitruuna sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Ota Kariniemen Kananpojan sisäfileet huoneenlämpöön. Keitä couscous paketin ohjeen mukaan kypsäksi.
  • Hienonna kukkakaalin nuput veitsellä hienoksi.
  • Laita oliiviöljy sekä sahrami paistinpannulle. Lämmitä seosta pannulla, kunnes sahrami liukenee oliiviöljyyn. Lisää tämän jälkeen kukkakaalinnuput ja kuullota niitä hetki. Lisää kuullotetut nuput keitettyn couscousin joukkoon.
  • Mausta taboulehia suolalla, sitruunanmehulla sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.
  • Grillaa tai paista sisäfileitä paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen.
  • Asettele tabouleh lautasille ja papaija-sitruuna sisäfileet sen päälle. Koristele annokset halutessasi esimerkiksi korianterinlehdillä.

Kokeile reseptejä