Pasta Alfredo Kariniemen tapaan

Pasta Alfredo Kariniemen tapaan
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Herkullinen kanapasta on helppo ja nopea ruoka valmistaa. Klassikko Pasta Alfredo syntyy Kariniemen Kananpojan sisäfileepihveistä, mausteista, kermasta ja tietysti kaiken kruunaavasta parmesanjuustosta.

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g

400 g pastaa (esim. tagliatelle)
3 rkl voita
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina tai läpikuultavan ohuina viipaleina
3 dl kermaa
50 g parmesaania raastettuna
2 rkl sitruunanmehua


Resepti

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Leikkaa sisäfileet parin sentin pätkiksi. Sulata voi kuumalla pannulla ja ruskista sisäfileepalat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle valkosipulit ja pyörittele hetki. Lisää pannulle kerma, juustoraaste ja sitruunanmehu. Sekoittele kunnes juusto on sulanut. Yhdistä valutettu pasta ja kastike ja nauti viipyilemättä. 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen