Pasta Alfredo Kariniemen tapaan
Herkullinen kanapasta on helppo ja nopea ruoka valmistaa. Klassikko Pasta Alfredo syntyy Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihveistä, mausteista, kermasta ja tietysti kaiken kruunaavasta parmesaanijuustosta.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g
400 g pastaa (esim. tagliatelle)
3 rkl voita
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina tai läpikuultavan ohuina viipaleina
3 dl kermaa
50 g parmesaania raastettuna
2 rkl sitruunan mehua
Resepti
Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Leikkaa sisäfileet parin sentin pätkiksi. Sulata voi kuumalla pannulla ja ruskista sisäfileepalat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle valkosipulit ja pyörittele hetki. Lisää pannulle kerma, juustoraaste ja sitruunan mehu. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Yhdistä valutettu pasta ja kastike ja nauti viipyilemättä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen