Ranskalainen kanakeitto
Kananpojan Fileesuikaleista valmistuu helposti hauduttamalla herkullinen broilerikeitto. Tämän ranskalaisen reseptin sydän ovat kasvikset, joita voit kokeilla vaihtaa mieltymystesi mukaan.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
4 porkkanaa
4 naurista
2 palsternakkaa
1 pala valkokaalia
1 iso sipuli
2 laakerinlehteä
1 l mietoa kanalientä tai vettä
3 rkl hienonnettua persiljaa
muutama timjaminoksa
1 rkl rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria ja maustepippuria
Resepti
Kuutio kasvikset ja suikaloi valkokaali. Kuumenna tilkka öljyä syvässä kattilassa ja paista siinä lihat. Lisää mukaan porkkanat, nauriit, palsternakka, sipuli ja kaali. Lisää sitten vielä neste ja mausteet. Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Lopuksi laita mukaan persilja ja timjaminoksista nypityt lehdet ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Voilà!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen