Ranskalainen kanakeitto

Ranskalainen kanakeitto

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Fileesuikaleista valmistuu helposti hauduttamalla herkullinen broilerikeitto. Tämän ranskalaisen reseptin sydän ovat kasvikset, joita voit kokeilla vaihtaa mieltymystesi mukaan.

40 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

4 porkkanaa
4 naurista
2 palsternakkaa
1 pala valkokaalia
1 iso sipuli
2 laakerinlehteä
1 l mietoa kanalientä tai vettä
3 rkl hienonnettua persiljaa

muutama timjaminoksa
1 rkl rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria ja maustepippuria


Resepti

Kuutio kasvikset ja suikaloi valkokaali. Kuumenna tilkka öljyä syvässä kattilassa ja paista siinä lihat. Lisää mukaan porkkanat, nauriit, palsternakka, sipuli ja kaali. Lisää sitten vielä neste ja mausteet. Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Lopuksi laita mukaan persilja ja timjaminoksista nypityt lehdet ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Voilà!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen