Rapeaa kananpojan sisäfileetä ja caesarsalaattia

Rapeaa kananpojan sisäfileetä ja caesarsalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Krutonkien rapeus korvataan tässä reseptissä rapeaksi fritatulla kananpojan sisäfileellä. Caesarkastiketta kannattaa valmistaa kerralla hieman isompi määrä, tähän jää nimittäin koukkuun.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g

1 dl pankojauhoja
1 kerä romainesalaattia
1 dl parmesaania lastuina

Caesarkastike:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 kpl anjovisfileitä
2 rkl sitruunan mehua
2 tl Worcesterkastiketta
1 tl karkeaa Dijon-sinappia
1-2 valkosipulinkynttä
rouhittua mustapippuria


Resepti

Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon, ja surauta sileäksi sauvasekoittimella.

Pyörittele sisäfileet pankojauhoissa huolellisesti. Frittaa tai paista paneroidut sisäfileet reilussa öljyssä kypsiksi, ja laita talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.

Pese, kuivaa ja revi romaine suupaloiksi. Pyörittele salaatti caesarkastikkeessa. Tarjoa rapeaksi paistetut sisäfileet salaatin ja parmesaanilastujen kera.

  • Laktoositon Laktoositon