Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Rapeaa kananpojan sisäfileetä ja caesarsalaattia

Rapeaa kananpojan sisäfileetä ja caesarsalaattia

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Krutonkien rapeus korvataan tässä reseptissä rapeaksi fritatulla kananpojan sisäfileellä. Caesarkastiketta kannattaa valmistaa kerralla hieman isompi määrä, tähän jää nimittäin koukkuun.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan sisäfilee papaija-sitruuna 400 g

1 dl pankojauhoja
1 puska romaine-salaattia
1 dl parmesaania lastuina

Caesarkastike:

1 dl majoneesia, esim Hellmann´s real
2 kpl anjovisfileetä
2 rkl sitruunan mehu
2 tl Worchester -kastiketta
1 tl karkeaa dijon-sinappia
1-2 valkosipulinkynttä
rouhittua mustapippuria


Resepti

Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon surauta sileäksi sauvasekoittimella.

Pyörittele sisäfileet pankojauhoissa huolellisesti. Frittaa tai paista paneroidut sisäfileet reilussa öljyssä kypsiksi ja laita talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.

Pese, kuivaa ja revi romaine suupaloiksi. Pyörittele salaatti caesarkastikkeessa. Tarjoa rapeaksi paistetut sisäfileet salaatin ja parmesaanilastujen kera.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.