Rapeaa kananpojan sisäfileetä ja caesarsalaattia
Krutonkien rapeus korvataan tässä reseptissä rapeaksi fritatulla kananpojan sisäfileellä. Caesarkastiketta kannattaa valmistaa kerralla hieman isompi määrä, tähän jää nimittäin koukkuun.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g
1 dl pankojauhoja
1 kerä romainesalaattia
1 dl parmesaania lastuina
Caesarkastike:
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
2 kpl anjovisfileitä
2 rkl sitruunan mehua
2 tl Worcesterkastiketta
1 tl karkeaa Dijon-sinappia
1-2 valkosipulinkynttä
rouhittua mustapippuria
Resepti
Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon, ja surauta sileäksi sauvasekoittimella.
Pyörittele sisäfileet pankojauhoissa huolellisesti. Frittaa tai paista paneroidut sisäfileet reilussa öljyssä kypsiksi, ja laita talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.
Pese, kuivaa ja revi romaine suupaloiksi. Pyörittele salaatti caesarkastikkeessa. Tarjoa rapeaksi paistetut sisäfileet salaatin ja parmesaanilastujen kera.
-
Laktoositon