Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia

Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Suolaisen kermainen roquefort sopii grillatun kananpojan fileeperhosen täytteeksi kuin nakutettu. Grillipöydän lisukkeiden terävintä kärkeä taas edustaa grillattu varhaiskaali, joka sopii lisukkeeksi kaikelle grillissä kypsyvälle.

30 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen grillattu sitruuna 490 g

150 g roquefort-juustoa
1 kpl varhaiskaaleja
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
0,5 ruukkua ruohosipulia viimeistelyyn


Resepti

Leikkaa roquefort paloiksi ja asettele palat fileeperhosten toisille puoliskoille. Käännä toinen puoli päälle ja sulje filee hammastikuilla.

Leikkaa kaali lohkoiksi ja pyörittele lohkot oliiviöljyssä.

Grillaa täytettyjä fileeperhosia kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paistunut ja juusto alkaa sulaa.

Grillaa kaalilohkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes kaali alkaa hieman pehmenemään. Kaali saa ottaa grillistä reilusti väriä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon