Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia
Suolaisen kermainen roquefort sopii grillatun kananpojan fileeperhosen täytteeksi kuin nakutettu. Grillipöydän lisukkeiden terävintä kärkeä taas edustaa grillattu varhaiskaali, joka sopii lisukkeeksi kaikelle grillissä kypsyvälle.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen grillattu sitruuna 490 g
150 g roquefort-juustoa
1 kpl varhaiskaaleja
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
0,5 ruukkua ruohosipulia viimeistelyyn
Resepti
Leikkaa roquefort paloiksi ja asettele palat fileeperhosten toisille puoliskoille. Käännä toinen puoli päälle ja sulje filee hammastikuilla.
Leikkaa kaali lohkoiksi ja pyörittele lohkot oliiviöljyssä.
Grillaa täytettyjä fileeperhosia kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paistunut ja juusto alkaa sulaa.
Grillaa kaalilohkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes kaali alkaa hieman pehmenemään. Kaali saa ottaa grillistä reilusti väriä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon