Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia

Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Leikkaa roquefort paloiksi. Leikkaa fileisiin terävällä veitsellä pitkä ja syvä viilto. täytä "taskut" roquefortilla ja sulje filee hammastikuilla.
  • Leikkaa kaali lohkoiksi ja pyörittele lohkot oliiviöljyssä.
  • Grillaa täytettyjä fileitä kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paistunut ja juusto alkaa sulaa.
  • Grillaa kaalilohkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes kaali alkaa hieman pehmenemään. Kaali saa ottaa grillistä reilusti väriä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Kokeile reseptejä