![Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2171-kariniemen-kananpojan-rintafilee-paahdettu-valkosipuli-timjami-590-g_20240318131253.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_fileeperhonen_grillatut_kana-parsarullat07656-_20240625124748.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Roquefortilla täytettyä kananpoikaa ja grillattua varhaiskaalia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa roquefort paloiksi. Leikkaa fileisiin terävällä veitsellä pitkä ja syvä viilto. täytä "taskut" roquefortilla ja sulje filee hammastikuilla.
- Leikkaa kaali lohkoiksi ja pyörittele lohkot oliiviöljyssä.
- Grillaa täytettyjä fileitä kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on kauniisti paistunut ja juusto alkaa sulaa.
- Grillaa kaalilohkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes kaali alkaa hieman pehmenemään. Kaali saa ottaa grillistä reilusti väriä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.