Seesamikanasalaatti

Seesamikanasalaatti

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Käsittele tällä aikaa salaatti.
  • Hienonna tai revi jää- tai friseesalaatti. Sekoita joukkoon vuonankaali.
  • Huuhtele sokeriherneenpalot, retiisit, kurkku, miniluumutomaatit ja viinirypäleet. Suikaloi sokeriherneenpalot ohuiksi vinosuikaleiksi. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.
  • Leikkaa kurkku lohkoiksi ja puolita miniluumutomaatit. Puolita halutessasi viinirypäleet. Leikkaa veriappelsiinit kalvottomiksi ja kuutioi hedelmäliha. Sekoita salaattiainekset keskenään.
  • Kuumenna seesamiöljy pannulla ja paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kauniin värisiksi. Varmista, että fileet ovat kypsiä. Voit käyttää salaattiannosten päällä kokonaisia fileitä tai leikata ne eri muotoisiksi paloiksi.
  • Laita seesaminsiemenet lautaselle ja kastele paistetut fileet molemmin puolin seesaminsiemenissä.
    Laita fileet salaatin päälle.
  • Valmista kastike. Laita veriappelsiineista puristettu mehu pieneen kulhoon.
  • Kuori ja hienonna inkivääri. Poista chilipaprikasta siemenet ja hienonna. Raasta sitruunaruohon tyviosa.
  • Lisää ainekset kulhoon. Sekoita joukkoon seesaminsiemenöljy, hunaja, suola ja hieman mustapippuria. Tarjoa kastike erikseen tai kaada salaatin joukkoon ja tarjoa.

Kokeile reseptejä