Sitruuna-rosmariinikanaa ja vuohenjuusto-tomaattipastaa
Tämä sitruuna-rosmariinikana valmistuu näppärästi uunin grillivastuksen alla. Vuoka kannattaa sijoittaa melko ylös lähelle vastusta, jolloin uunin grilliominaisuus toimii parhaiten. Voista, kananpojasta ja sitruunasta muodostuu vuokaan aivan mahtavan makuinen liemi, joka kannattaa lorauttaa lautaselle kanan ja pastan kanssa.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
1 sitruuna viipaloituna
2 rosmariinin oksaa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
½ ruukkua lehtipersiljaa
Vuohenjuusto-tomaattipasta:
3 dl orzo-pastaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
5 rkl oliiviöljyä
1 salottisipuli
100 g vuohenjuustoa
1 rasia kirsikkatomaatteja
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Öljyä uunivuoka ja levitä isot fileesuikaleet tasaisesti vuokaan. Murskaa valkosipulit veitsen lappeella ja lisää ne rosmariinin oksien kanssa vuokaan. Hienonna lehtipersilja ja lisää vuokaan. Nypi voi suikaleiden joukkoon ja asettele sitruunaviipaleet päällimmäisiksi. Lorauta päälle oliiviöljyä ja grillaa uunin grillivastuksen alla 250 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes suikaleet ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi salottisipuli. Freesaa tomaatit ja salottisipulit oliiviöljyssä. Lisää mukaan hienonnettu lehtipersilja sekä keitetty ja valutettu pasta. Murusta vuohenjuusto pastan joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Laktoositon