Sitruuna-rosmariinikanaa ja vuohenjuusto-tomaattipastaa

Sitruuna-rosmariinikanaa ja vuohenjuusto-tomaattipastaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Tämä sitruuna-rosmariinikana valmistuu näppärästi uunin grillivastuksen alla. Vuoka kannattaa sijoittaa melko ylös lähelle vastusta, jolloin uunin grilliominaisuus toimii parhaiten. Voista, kananpojasta ja sitruunasta muodostuu vuokaan aivan mahtavan makuinen liemi, joka kannattaa lorauttaa lautaselle kanan ja pastan kanssa.

40 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Iso fileesuikale sitruuna-rosmariini 400 g

1 sitruuna viipaloituna
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
½ ruukkua lehtipersiljaa

Vuohenjuusto-tomaattipasta:

3 dl orzo-pastaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
5 rkl oliiviöljyä
1 salottisipuli
100 g vuohenjuustoa
1 rasia kirsikkatomaatteja
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Öljyä uunivuoka ja levitä isot fileesuikaleet tasaisesti vuokaan. Murskaa valkosipulit veitsen lappeella ja lisää ne vuokaan. Hienonna lehtipersilja ja lisää vuokaan. Nypi voi suikaleiden joukkoon ja asettele sitruunaviipaleet päällimmäisiksi. Lorauta päälle oliiviöljyä ja grillaa uunin grillivastuksen alla 250 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes suikaleet ovat kauniisti paistuneet ja kypsiä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi salottisipuli. Freesaa tomaatit ja salottisipulit oliiviöljyssä. Lisää mukaan hienonnettu lehtipersilja sekä keitetty ja valutettu pasta. Murusta vuohenjuusto pastan joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Laktoositon Laktoositon