Syyskanan palapaisti
Kananpojan paistileikkeet ovat hyvän kokoisia leikkeitä uuniruokiin sellaisenaan tai suupaloiksi leikattuna. Höystä kana-ateria omien mieltymystesi mukaan. Syksyiseen broileriruokaan kannattaa kätkeä tuoreita sieniä ja kauden kasviksia.
5-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
2 rkl öljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
2 sipulia suikaleina
2 porkkanaa paloina
5 dl kantarelleja
2 laakerinlehteä
3 dl vettä
150 g smetanaa
Resepti
Leikkaa Kananpojan Paistileikkeet kolmeen tai neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla ja paista paloihin väri kauttaaltaan koko ajan käännellen. Mausta suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella. Lisää joukkoon sipulisilppu, paloitellut porkkanat ja kantarellit ja kääntele niitä muutaman minuutin ajan. Kaada vesi pannulle ja anna hautua 10-15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat hieman pehmenneet. Sekoita joukkoon vielä smetana ja kuumenna. Tarkista ruoan maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kanan seuraksi keitettyä riisiä tai perunoita.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen