![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Syyskanan palapaisti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-kantarellipata_20231018113453.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Syyskanan palapaisti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa Kananpojan Paistileikkeet kolmeen tai neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla ja paista paloihin väri kauttaaltaan koko ajan käännellen.
- Mausta suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella.
- Lisää joukkoon sipulisilppu, paloitellut porkkanat ja kantarellit ja kääntele niitä muutaman minuutin ajan.
- Kaada vesi pannulle ja anna hautua 10-15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat hieman pehmenneet.
- Sekoita joukkoon vielä smetana ja kuumenna
- Tarkista ruoan maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa kanan seuraksi keitettyä riisiä tai perunoita.