Täytetyt letut
Makoisat krepit eli täytetyt ohukaiset maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Valitse täytteeksi tällä kertaa kevyt Kananpojan Jauheliha.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
Ohukaistaikina:
2 kananmunaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl voisulaa
Täyte:
170 g HK Amerikan pekoni®
1 sipuli kuutioituna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl maustekurkkukuutioita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
Resepti
Ohukaiset:
Riko kananmunat kulhoon ja lisää maito ja suola. Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja lisää jauhot vähitellen, lopuksi myös voisula. Anna taikinan tekeytyä täytteen valmistamisen ajan.
Täyte:
Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon jauheliha ja anna sen myös ruskistua pekonin rasvassa. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Sekoittele vielä hetki ja nosta pannu liedeltä. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja tuorejuusto.
Paista ohukaiset valmiiksi ja jaa täyte ohukaisten päälle. Taita ohukaiset kahteen kertaan lieriön muotoon ja nauti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia