Täytetyt paprikat Kariniemen tapaan
Valmista broilerin jauhelihasta herkullinen täyte paprikoihin. Värikkäät kanapaprikat sopivat hyvin myös illanistujaisiin vieraille tarjottaviksi.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
6 kpl isoa paprikaa
1,5 dl couscousia
3 dl kanalientä
100 g marinoituja herkkusieniä liemineen
200 g halloumijuustoa kuutioituna
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 kpl sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu
Resepti
Leikkaa paprikoista kantaosa pois ja koverra sisus tyhjäksi. Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä. Valmista sillä aikaa täyte.
Valuta sienistä liemi kattilaan ja mittaa joukkoon kanaliemi. Kuumenna seos kiehuvaksi ja kaada couscousin päälle. Ruskista jauheliha pannulla ja yhdistä couscousin ja hienonnettujen sienien kanssa. Lisää joukkoon persilja sekä sitruunan mehu ja kuori.
Täytä paprikat seoksella ja painele päällimmäiseksi halloumikuutiot. Kypsennä vielä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen