![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Täytetyt paprikat Kariniemen tapaan](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/taytetyt-paprikat-4-9750_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Täytetyt paprikat Kariniemen tapaan
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa paprikoista kantaosa pois ja koverra sisus tyhjäksi. Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä. Valmista sillä aikaa täyte.
- Valuta sienistä liemi kattilaan ja mittaa joukkoon kanaliemi. Kuumenna seos kiehuvaksi ja kaada couscousin päälle.
- Ruskista jauheliha pannulla ja yhdistä couscousin ja hienonnettujen sienien kanssa.
- Lisää joukkoon persilja sekä sitruunan mehu ja kuori.
- Täytä paprikat seoksella ja painele päällimmäiseksi halloumikuutiot. Kypsennä vielä 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.