Thaimaalainen kanasalaatti

Thaimaalainen kanasalaatti

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Mausta kananpojan suikaleet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Jätä ne sitten sivuun siksi aikaa, kun valmistat salaatin.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Revi huuhdottu ja kuivattu salaatti sopiviksi paloiksi. Leikkaa pestyn kurkun kovasta hedelmälihaosasta Julienne-suikaleita. Silppua kevätsipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi samoin kuin pesty paprika, jonka sisästä olet poistanut siemenkodan.
  • Yhdistä kaikki pienityt salaattiainekset ja suurin osa suolapähkinöistä salaattikulhoon.
  • Lisää sekaan ensin keskenään sekoitetut kastikeainekset, sekoita ja mausta salaatti kevyesti suolalla ja mustapippurirouheella.
  • Yhdistä toisessa kulhossa keskenään maapähkinäkastikkeen ainekset.
  • Kypsennä kananpojan suikaleet kuumalla pannulla tai grilliparilalla öljyssä kypsiksi ja kauniin värisiksi.
  • Nosta kypsennetty kana salaatin pinnalle, valele päälle osa maapähkinäkastikkeesta ja viimeistele salaatti rouhituilla suolapähkinöillä. 
  • Tarjoa loput maapähkinäkastikkeesta salaatin kanssa.

Kokeile reseptejä