Thaimaalaiset kananuudelit

Thaimaalaiset kananuudelit

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Nauti suomalaista kanaa thaimaalaiseen tapaan! Ohuen ohuiden fileepihvien lime-korianterimauste sopii erinomaisesti aasialaisiin resepteihin. Viimeistele herkullinen broileriruoka maapähkinäkastikkeella ja lähde makumatkalle itään.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi 400 g

200 g nuudeleita
150 g sokeriherneitä
2 runsasta rkl maapähkinävoita
4 rkl vettä
2 cm pala tuoretta inkivääriä
2 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl limemehua
2 rkl soijaa
2 kevätsipulia
kourallinen maapähkinöitä
(suolaa)


Resepti

Surauta miniblenderissä kastikkeen ainekset keskenään (maapähkinävoi, vesi, inkivääri, etikka, lime, soija ja valkoiset osat kevätsipulista) tasaiseksi massaksi. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Keitä nuudelit ja sokeriherneet kiehuvassa vedessä, valuta ja pistä sivuun odottamaan.

Paista fileepihvit pannulla kypsiksi.

Sekoita maapähkinäkastike nuudeleiden ja herneiden sekaan ja sekoita hyvin.

Annostele lautasille tai kulhoihin meheviä nuudeleita, muutama kanafilee ja viimeistele pilkotuilla kevätsipulin varsilla ja tuoreella limellä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen