Thaimaalaiset kananuudelit
Nauti suomalaista kanaa thaimaalaiseen tapaan! Ohuen ohuiden fileepihvien lime-korianterimauste sopii erinomaisesti aasialaisiin resepteihin. Viimeistele herkullinen broileriruoka maapähkinäkastikkeella ja lähde makumatkalle itään.
4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja 500 g
200 g nuudeleita
150 g sokeriherneitä
2 runsasta rkl maapähkinävoita
4 rkl vettä
2 cm pala tuoretta inkivääriä
2 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl limemehua
2 rkl soijaa
2 kevätsipulia
kourallinen maapähkinöitä
(suolaa)
Resepti
Surauta miniblenderissä kastikkeen ainekset keskenään (maapähkinävoi, vesi, inkivääri, etikka, lime, soija ja valkoiset osat kevätsipulista) tasaiseksi massaksi. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
Keitä nuudelit ja sokeriherneet kiehuvassa vedessä, valuta ja pistä sivuun odottamaan.
Paista fileepihvit pannulla kypsiksi.
Sekoita maapähkinäkastike nuudeleiden ja herneiden sekaan ja sekoita hyvin.
Annostele lautasille tai kulhoihin meheviä nuudeleita, muutama kanafilee ja viimeistele pilkotuilla kevätsipulin varsilla ja tuoreella limellä.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen