![Kariniemen Kananpojan sisäfileet pekonilla](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2239-kariniemen-kananpojan-sisafileet-pekonilla-380-g_20240318230233.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Thaimaalaiset kananuudelit](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/maapahkinakana-12783-6_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Thaimaalaiset kananuudelit
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Surauta miniblenderissä kastikkeen ainekset keskenään (maapähkinävoi, vesi, inkivääri, etikka, lime, soija ja valkoiset osat kevätsipulista) tasaiseksi massaksi. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Keitä nuudelit ja sokeriherneet kiehuvassa vedessä, valuta ja pistä sivuun odottamaan.
- Paista fileepihvit pannulla kypsiksi.
- Sekoita maapähkinäkastike nuudeleiden ja herneiden sekaan ja sekoita hyvin.
- Annostele lautasille tai kulhoihin meheviä nuudeleita, muutama kanafilee ja viimeistele pilkotuilla kevätsipulin varsilla ja tuoreella limellä.