Tomaattinen kanakorma
Hauduta kana itämaisten mausteiden ja kookosmaidon joukossa, niin syntyy maukas korma! Tämä intialainen broileriruoka ei ole kovin tulinen, joten se sopii hyvin myös suomalaiseen makuun.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
3 dl kookosmaitoa
1 tl kardemummaa jauhettuna
1 tl kurkuma
2 tl jauhettuja korianterinsiemeniä
2 tl juustokuminaa
2 kpl valkosipulin kynsiä
1 sipuli hienonnettuna tai raastettuna
2 rkl inkivääriä hienoksi raastettuna
3 rkl tomaattipyreetä
1 tl chilijauhetta
1 dl rusinoita
2 rkl öljyä
Resepti
Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää kardemumma, juustokumina, kurkuma, chilijauhe ja korianterijauhe. Paahda mausteita hetki jotta niiden maut irtoaisivat paremmin. Kaada pannulle öljy. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja tomaattipyree ja kuullota hetki. Kaada mukaan vielä kookosmaito ja asettele Paistileikkeet kastikkeen joukkoon. Keitä ruokaa 30-40 min ja lisää lopuksi rusinat. Tarjoile kanakorma keitetyn basmatiriisin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen