Tulinen broilerikeitto korealaisittain
Mikään ei voita hyvää tulista kanakeittoa. Älä säikähdä, vaikka raaka-ainelista on pitkähkö. Resepti on superhelppo ja kaiken lisäksi melko nopeakin valmistaa. Kariniemen Kananpojan Maustamaton paistileike sopii tähän soppaan kuin nenä päähän.
4-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g
2 cm inkivääriä Julienneksi eli tulitikun muotoon leikattuna
1 porkkana Julienneksi leikattuna
3 kevätsipulia viipaleina
1,5 rkl soijakastiketta
3 tl seesamiöljyä
2-3 rkl gochujang-tahnaa
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 l mietoa kanalientä
300 g udon-nuudeleita
1 iso punainen chili viipaleina
1/2 pnt korianteria
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Resepti
Leikkaa paistileikkeet suuhun mentäviksi paloiksi. Paista broileripalat voi-seesamiöljyseoksessa pannulla. Lisää sekaan inkivääri ja valkosipuli ja siirrä seos kattilaan. Lisää joukkoon gochujang-tahna, porkkanatikut, soija ja kanaliemi ja kiehauta. Kun liemi kiehuu, laita mukaan nuudelit ja keitä, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Laita keittoon lopuksi kevätsipuli, korianteri, chili ja paahdetut seesaminsiemenet.
-
Laktoositon