Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Tulinen broilerikeitto korealaisittain

Tulinen broilerikeitto korealaisittain

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Mikään ei voita hyvää tulista kanakeittoa. Älä säikähdä, vaikka raaka-aine lista on pitkähkö. Resepti on superhelppo ja kaiken lisäksi melko nopeakin valmistaa. Kariniemen Kananpojan paistileike spicy-grill sopii tähän soppaan kuin nenä päähän.

30 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan paistileike spicy-grill 700 g

2 cm inkivääriä julienneksi eli tulitikun muotoon leikattuna
1 porkkana julienneksi leikattuna
3 kevätsipulia, viipaleina
1,5 dl soijakastiketta
3 tl seesamiöljyä
2-3 rkl Gochujang-tahnaa
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 l mietoa kanalientä
300 g udon-nuudeleita
1 iso punainen chili viipaleina
1/2 pnt korianteria
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä


Resepti

Leikkaa paistileikkeet suuhun mentäviksi paloiksi. Paista broileripalat voi-seesamiöljyseoksessa pannulla. Lisää sekaan inkivääri ja valkosipuli ja siirrä seos kattilaan. Lisää joukkoon gochujang-tahna, soija ja vesi ja kiehauta. Kun liemi kiehuu laita mukaan nuudelit ja keitä kunnes ne ovat lähes kypsiä. Laita keittoon lopuksi kevätsipuli, korianteri, chili ja paahdetut seesaminsiemenet.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.