![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Tulinen broilerikeitto korealaisittain](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/korealainen-kanakeitto_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Tulinen broilerikeitto korealaisittain
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa paistileikkeet suuhun mentäviksi paloiksi. Paista broileripalat voi-seesamiöljyseoksessa pannulla.
- Lisää sekaan inkivääri ja valkosipuli ja siirrä seos kattilaan. Lisää joukkoon gochujang-tahna, porkkanatikut, soija ja vesi ja kiehauta.
- Kun liemi kiehuu, laita mukaan nuudelit ja keitä, kunnes ne ovat lähes kypsiä.
- Laita keittoon lopuksi kevätsipuli, korianteri, chili ja paahdetut seesaminsiemenet.