Uuniperuna kanatäytteellä
Ai ettien että - uuniperuna jos mikä on klassikko! Kariniemen tyyliin tässä reseptissä uunipottu täytetään kananpojan pannuvalmiilla fileesuikaleilla, joissa kasvikset tulevat näppärästi mukana. Foliota uuniperunoihin on turha käyttää, vaan potut kannattaa laittaa vain kuorineen uuniin.
4 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Pannuvalmiit suikaleet fileestä, Spicy Brazil 400 g
4 isoa uuniperunaa
4 rkl voita
Valkosipuli-ranskankerma:
200 g ranskankermaa
1 valkosipulinkynsi
suolaa
Resepti
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kuorimattomat, pestyt ja kuivatut perunat ritilälle uuniin ja kypsennä noin tunnin ajan, kunnes perunat ovat pehmeitä hammastikulla kokeiltaessa.
Paista tällä välin kanasuikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi.
Raasta valkosipuli ranskankerman joukkoon ja mausta se suolalla. Sekoita huolellisesti.
Kun perunat ovat kypsiä, viillä niihin syvät viillot. Laita viiltoihin nokareet voita sulamaan. Täytä perunat kanatäytteellä ja tarjoa valkosipuli-ranskankerman kera.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon