![Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2556-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-american-creamy-270-g_20240318131627.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Uuniperuna kanatäytteellä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-pannuvalmiit-uuniperuna01084-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Uuniperuna kanatäytteellä
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kuorimattomat, pestyt ja kuivatut perunat ritilälle uuniin ja kypsennä noin tunnin ajan, kunnes perunat ovat pehmeitä hammastikulla kokeiltaessa.
- Paista tällä välin kanasuikaleet paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kypsiksi. Lisä pannulle lopuksi pakastevihannekset ja jatka ruskistamista kunnes vihannekset ovat kuumia.
- Raasta valkosipuli ranskankerman joukkoon ja mausta se suolalla. Sekoita huolellisesti.
- Kun perunat ovat kypsiä, viillä niihin syvät viillot. Laita viiltoihin nokareet voita sulamaan. Täytä perunat kana-kasvistäytteellä ja tarjoa valkosipuli-ranskankerman kera.