Välimerellinen Poppis-salaatti
Valimerellinen Poppis-salaatti on maistuva kanasalaatti vaikkapa lounaaksi tai illanistujaispöytään. Tarjoa seuraksi patonkia tai sämpylöitä.
6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g
n. 1½ l vettä
½ tl suolaa
1½-2 dl jyvämakaronia
150/275 g salaattijuustoa, valutettuna
1 dl kalamata oliiveja
2-3 isoa tomaattia lohkoina
100 g kurkkua kuutioina
n. 250 g jättipapuja tomaattikastikkeessa
1 ruukku herneenversoja
mustapippuria
suolaa
salviaa ja timjamia tai muita tuoreita yrttejä
Resepti
Kiehauta vesi ja suola. Lisää jyvämakaronit, anna kiehua hiljalleen ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä. Valuta salaattijuustokuutiot ja sekoita ne jäähtyneiden jyvämakaronien joukkoon. Lisää oliivit, tomaattilohkot ja kurkkukuutiot. Sekoita joukkoon jättipavut tomaattikastikkeessa ja Poppikset. Lisää herneenversot ja rouhi joukkoon mustapippuri ja suola. Ripottele joukkoon salviaa ja timjamia.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen