Wokattua basilikakanaa Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Wokattua basilikakanaa
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Melkoinen mössö, mutta ah niin hyvää. Käytä sesonkina tuoreita vihreitä papuja. Muuten pakastetavara ajaa yhtä hyvin asian. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

10 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan jauheliha 400 g

4 valkosipulinkynttä
2 isoa punaista chiliä
ripaus suolaa
2 rkl ruokaöljyä
400 g vihreitä papuja
2 rkl kalakastiketta
1 rkl tummaa soijakastiketta
1 rkl hienoa sokeria
kourallinen thai-basilikaa


Resepti

Survo valkosipuli, yksi chili ja suola tahnaksi. Siivuta toinen chili ohuiksi renkaiksi.

Lämmitä wokkia tai isoa pinnoitettua paistinpannua keskilämmöllä. Lisää öljy, valkosipuli-chilitahna ja siivutettu chili. Paista noin 30 sekuntia tai kunnes valkosipuli alkaa saada väriä.

Lisää broilerin jauheliha ja paista jatkuvasti käännellen noin 2 minuuttia tai kunnes liha alkaa ruskistua. Lisää pavut ja paista minuutin ajan.

Lisää lopuksi kalakastike, soija ja sokeri ja paista vielä 30 sekuntia. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan basilika. Mausta ripauksella valkopippuria. Tarjoa höyrytetyn riisin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen