Yrttinen kana-kasvispata
Yrttinen broileripata sopii kiireiseen arkeen. Vaihda kasviksia sesongin ja mielesi mukaan.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
2 rkl rypsiöljyä
2 tl yrttimausteseosta
2-3 sipulia
1 pieni munakoiso
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 paprika
5 tomaattia
3 valkosipulinkynttä
1 dl vettä
1-2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Resepti
Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan ja lisää joukkoon yrttimausteseos.
Kuori ja lohko sipulit. Paloittele munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika reilun kokoisiksi suupaloiksi.
Lohko tomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.Lisää kasvikset tomaattia lukuun ottamatta pannulle ja kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattilohkot ja vesi ja anna kypsyä vielä hetki.
Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Kevytsuolainen
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen