![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Yrttinen kana-kasvispata](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/yrttinen-kana-kasvispata-web-1-d8s1969-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Yrttinen kana-kasvispata
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan ja lisää joukkoon yrttimausteseos.
- Kuori ja lohko sipulit. Paloittele munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika reilun kokoisiksi suupaloiksi. Lohko tomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Lisää kasvikset tomaattia lukuun ottamatta pannulle ja kääntele muutaman minuutin ajan.
- Lisää tomaattilohkot ja vesi ja anna kypsyä vielä hetki.
- Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.