Yrttinen kanapasta
Bolognese-maustetuista Kananpojan fileesuikaleista valmistuu herkullinen ja nopea pasta. Tuoreet yrtit ja rucola tuovat kivaa keveyttä muuten kermaiseen pastaan. Voit halutessasi myös viipaloida joukkoon hieman tuoretta punaista chiliä potkua tuomaan.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
kourallinen rucolaa tai babypinaattia
½ ruukkua basilikaa
2 valkosipulin kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 prk fraîche-kermaa (Arla)
2 rkl pastan keitinvettä
210 g pastaa
1 dl parmesaania
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle valkosipuli ja kirsikkatomaatit ja jatka hetki freesaamista. Lisää joukkoon fraîche-kerma ja kiehauta. Silppua basilika ja lisää silppu sekä rucola kastikkeeseen. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa kanapasta raastetun parmesaanin kera.
-
Laktoositon