Rosmariini-sitruuna-kana
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa koipireidet kahteen osaan koipi- ja reisipaloiksi. Poista ylimääräiset rasvat. Ruskista kanapalat pikaisesti öljyssä. Nosta lautaselle.
- Leikkaa salotit pituussuuntaan. Lisää ne pannulle ja paista lempeällä lämmöllä muutama minuutti. Lisää sitten chili, rosmariini ja valkosipulit.
- Pienennä lämpöä ja lisää sardellifileet. Painele fileitä niin, että ne hajoavat sipulin joukkoon.
- Lisää pannulle viini, sitruunamehu ja raastettu kuori. Anna kiehahtaa.
- Laita ruskistetut kanapalat uuniastiaan ja kaada päälle kastike. Paista 180-asteisessa uunissa kypsäksi noin 40 minuuttia.
- Tarjoa lisukkeeksi voissa ja oliiviöljyssä paistettua vihreää parsaa. Koristele retiiseillä.