Rosmariini-sitruuna-kana

Rosmariini-sitruuna-kana

Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Leikkaa koipireidet kahteen osaan koipi- ja reisipaloiksi. Poista ylimääräiset rasvat. Ruskista kanapalat pikaisesti öljyssä. Nosta lautaselle.
  • Leikkaa salotit pituussuuntaan. Lisää ne pannulle ja paista lempeällä lämmöllä muutama minuutti. Lisää sitten chili, rosmariini ja valkosipulit.
  • Pienennä lämpöä ja lisää sardellifileet. Painele fileitä niin, että ne hajoavat sipulin joukkoon.
  • Lisää pannulle viini, sitruunamehu ja raastettu kuori. Anna kiehahtaa.
  • Laita ruskistetut kanapalat uuniastiaan ja kaada päälle kastike. Paista 180-asteisessa uunissa kypsäksi noin 40 minuuttia.
  • Tarjoa lisukkeeksi voissa ja oliiviöljyssä paistettua vihreää parsaa. Koristele retiiseillä.

Kokeile reseptejä