![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rosmariini-sitruuna-kana](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_rosmariinikana2_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rosmariini-sitruuna-kana
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa koipireidet kahteen osaan koipi- ja reisipaloiksi. Poista ylimääräiset rasvat. Ruskista kanapalat pikaisesti öljyssä. Nosta lautaselle.
- Leikkaa salotit pituussuuntaan. Lisää ne pannulle ja paista lempeällä lämmöllä muutama minuutti. Lisää sitten chili, rosmariini ja valkosipulit.
- Pienennä lämpöä ja lisää sardellifileet. Painele fileitä niin, että ne hajoavat sipulin joukkoon.
- Lisää pannulle viini, sitruunamehu ja raastettu kuori. Anna kiehahtaa.
- Laita ruskistetut kanapalat uuniastiaan ja kaada päälle kastike. Paista 180-asteisessa uunissa kypsäksi noin 40 minuuttia.
- Tarjoa lisukkeeksi voissa ja oliiviöljyssä paistettua vihreää parsaa. Koristele retiiseillä.