Rosmariinilla maustettua kananpoikaa, paahdettuja varhaisperunoita ja pariloitua broccoliinia

Rosmariinilla maustettua kananpoikaa, paahdettuja varhaisperunoita ja pariloitua broccoliinia

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Aloita paahtamalla varhaisperunat. Laita pestyt ja kuivatut perunat kulhoon ja mausta ne oliiviöljyllä, suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla. Sekoita huolellisesti ja levitä perunat uuninpellille.
  • Paahda 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes perunat saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Satokauden ulkopuolella voit käyttää myös pienemmiksi leikattuja talviperunoita.
  • Esikeitä broccoliinit suolalla maustetussa vedessä noin 2-3 minuuttia ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.
  • Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariininoksat.
  • Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Pyörittele esikeitetyt broccoliinit öljyssä ja grillaa parilalla tai grillissä napakan kypsiksi. Mausta suolalla.
  • Valmista aurinkokuivattu tomaatti-vinegretti. Laita valutetut aurinkokuivatut tomaatit kulhoon muiden ainesten kanssa ja poraa sauvasekoittimella sileähköksi.
  • Tarjoa paistetun kananpojan rintafileen, paahdettujen perunoiden ja grillatun broccoliinin kera.