![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rukiinen kanaburger ja chiliketsuppi](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kana-ruispurilaiset_20131023061607.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rukiinen kanaburger ja chiliketsuppi
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
Chiliketsuppi
- Aloita chiliketsupista. Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä.
- Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna niiden jäähtyä hetki. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat.
- Laita tomaattilohkot, valkosipulinkynnet ja paloiteltu chili tehosekoittimeen ja aja seos tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella.
- Laita seos kattilaan ja lisää siihen etikka ja sokeri. Anna seoksen kiehua hiljalleen, kunnes se on sakeaa.
- Lisää ketsuppiin suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.
- Huuhdo kasvikset. Revi salaatti ja leikkaa tomaatti viipaleiksi.
- Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.
- Lämmitä leipäviipaleet varovasti grillin ylätasolla tai mikrossa.
- Päällystä neljä viipaletta salaatilla, tomaattisiivuilla, juustolla, chiliketsupilla ja minuuttipihvillä.
- Paina toiset neljä leipää päälle kanneksi. Herkuttele.