Rukiinen kanaburger ja chiliketsuppi

Rukiinen kanaburger ja chiliketsuppi

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

Chiliketsuppi

  • Aloita chiliketsupista. Tee viillot tomaattien kuoreen ja pidä niitä muutama sekunti kiehuvassa vedessä.
  • Nosta tomaatit kylmään veteen ja anna niiden jäähtyä hetki. Poista tomaateista kuori, leikkaa ne lohkoiksi ja poista kannat.
  • Laita tomaattilohkot, valkosipulinkynnet ja paloiteltu chili tehosekoittimeen ja aja seos tasaiseksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella.
  • Laita seos kattilaan ja lisää siihen etikka ja sokeri. Anna seoksen kiehua hiljalleen, kunnes se on sakeaa.
  • Lisää ketsuppiin suola ja hienoksi leikattu basilika. Jäähdytä.

  • Huuhdo kasvikset. Revi salaatti ja leikkaa tomaatti viipaleiksi.
  • Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.
  • Lämmitä leipäviipaleet varovasti grillin ylätasolla tai mikrossa.
  • Päällystä neljä viipaletta salaatilla, tomaattisiivuilla, juustolla, chiliketsupilla ja minuuttipihvillä.
  • Paina toiset neljä leipää päälle kanneksi. Herkuttele.

Kokeile reseptejä