![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rukiinen kanapihvi ja juustoinen kasvislisäke](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/rukiiset-kananpojan-minuuttipihvit-ja-kasvis-juustolisake_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rukiinen kanapihvi ja juustoinen kasvislisäke
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Laita näkkileivät pieneen pussiin ja nuiji lihanuijalla muruiksi tai käytä tehosekoitinta.
- Kaada muruset lautaselle ja rouhi joukkoon mustapippuria.
- Riko munat lautaselle ja käännä Minuuttipihvit ensin siinä ja sitten näkkileipämuruissa.
- Paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä tai voissa molemmin puolin.
- Sekoita maustamattoman tuorejuuston joukkoon mustapippuria ja hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa lämmin kasvislisäke rapeiden Minuuttipihvien ja persilja-tuorejuuston kanssa.
Kasvis-juustolisäke
- Valmista kasvis-juustolisäke. Leikkaa kesäkurpitsa isoiksi tikkumaisiksi paloiksi.
- Suikaloi paprikat ja leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi.
- Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa ja lisää kasvikset, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele kasviksia hetken aikaa.
- Lisää pannulle fariinisokeri, soijakastike ja lopuksi vielä feta- tai salaattijuustokuutiot. Kuumenna kokonaisuus.