

Saltimbocca ja yrttirisotto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Nuiji kananpojan fileepihvit leivinpaperin välissä vieläkin ohuemmiksi (noin viiden millimetrin paksuisiksi). Mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita päälle salvianlehdet ja parmankinkkuviipaleet. Jauhota leikkeet varovasti.
- Kuumenna öljy ja voi isolla paistinpannulla. Paista keskilämmöllä vajaat neljä minuuttia per puoli. Nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä 100-asteisessa uunissa.
- Lisää lopuksi pannulle marsala ja anna kuplia, kunnes neste on haihtunut noin puoleen alkuperäisestä määrästä.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Kaada kastike broilerin fileiden päälle ja tarjoa yrttirisoton kanssa.
Yrttirisotto
- Sulata voi pannulla ja lisää riisi. Pyörittele riisi kauttaaltaan voissa niin että kaikki jyvät saavat kiiltoa pintaan tasaisesti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä kanaliemi ja valkoviini. Lisää nestettä pannulle pari desiä kerrallaan jatkuvasti hämmentäen, kunnes riisi on imenyt kaiken nesteen sisuksiinsa.
- Riisin pitäisi olla kypsää tai sopivasti al dente 20 minuutin kypsentämisen jälkeen.
- Lisää lopuksi riisin sekaan yrtit, sitruunanmehu ja parmesaani. Sekoita ja tarjoa heti.