![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Saltimbocca ja yrttirisotto](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_saltimbocca1_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Saltimbocca ja yrttirisotto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Nuiji kananpojan fileepihvit leivinpaperin välissä vieläkin ohuemmiksi (noin viiden millimetrin paksuisiksi). Mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita päälle salvianlehdet ja parmankinkkuviipaleet. Jauhota leikkeet varovasti.
- Kuumenna öljy ja voi isolla paistinpannulla. Paista keskilämmöllä vajaat neljä minuuttia per puoli. Nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä 100-asteisessa uunissa.
- Lisää lopuksi pannulle marsala ja anna kuplia, kunnes neste on haihtunut noin puoleen alkuperäisestä määrästä.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Kaada kastike broilerin fileiden päälle ja tarjoa yrttirisoton kanssa.
Yrttirisotto
- Sulata voi pannulla ja lisää riisi. Pyörittele riisi kauttaaltaan voissa niin että kaikki jyvät saavat kiiltoa pintaan tasaisesti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä kanaliemi ja valkoviini. Lisää nestettä pannulle pari desiä kerrallaan jatkuvasti hämmentäen, kunnes riisi on imenyt kaiken nesteen sisuksiinsa.
- Riisin pitäisi olla kypsää tai sopivasti al dente 20 minuutin kypsentämisen jälkeen.
- Lisää lopuksi riisin sekaan yrtit, sitruunanmehu ja parmesaani. Sekoita ja tarjoa heti.