![Kariniemen Kananpojan Paistetut fileepalat](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7638-kariniemen-kananpojan-paistetut-fileepalat-200-g_20230118135035.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Salviapesto-kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/salviapesto-kanapasta-1-200108-d8s6202-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Salviapesto-kanapasta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja suola. Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia ja valuta.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää mukaan puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja freesaa hetki.
- Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto.
- Sekoita lopuksi joukkoon valutettu pasta. Koristele annos tuoreella salvialla ja tarjoa.